Návod na Kvašák
Kvašák
Užívá se ke kvašení zeleniny. Nakrouháte půlku hlávky zelí, přidáte špetku kmínu jednu cibuli a 1,5 polévkové lžíce nejlépe mořské soli. Promícháte a po 30 minutách až zelí pustí šťávu vložíte do kvašáku anecháte v pokojové teplotě. Po týdnu je proces kvašení ukončen a může se surovina konzumovat nebo přendat do zavařovacích lahvích.
V procesu vznikají bakterie mléčného kvašení. Produk je prospěšný pro zažívání a pro některé ekzémy a pro posílení imunity vůbec. Firma KERAT – KERAMIKA Josef a Petr Štěpánek Vám přeje mnoho příjemných chvilek s našimi výrobky.
www.kerat.cz
www.keramikashop.cz
www.facebook.com/keramika.kerat
Kvašák
Užívá se ke kvašení zeleniny. Nakrouháte půlku hlávky zelí, přidáte špetku kmínu jednu cibuli a 1,5 polévkové lžíce nejlépe mořské soli. Promícháte a po 30 minutách až zelí pustí šťávu vložíte do kvašáku anecháte v pokojové teplotě. Po týdnu je proces kvašení ukončen a může se surovina konzumovat nebo přendat do zavařovacích lahvích.
V procesu vznikají bakterie mléčného kvašení. Produk je prospěšný pro zažívání a pro některé ekzémy a pro posílení imunity vůbec. Firma KERAT – KERAMIKA Josef a Petr Štěpánek Vám přeje mnoho příjemných chvilek s našimi výrobky.
www.kerat.cz
www.keramikashop.cz
www.facebook.com/keramika.kerat