Kvašák 1,2 L pro zvýšení imunity - (Pickles)

Už naše babičky moc dobře znaly tento úžasný výrobek. Příznivé účinky kysaného zelí jsou známy už po generace. Bylo součástí jídelníčku našich předků a rozhodně bychom ho měli zařadit i do moderní české kuchyně. Šťáva z něj působí nejen na žaludeční potíže, je také bohatým zdrojem vitaminů, především vitaminu C. To z něj v zimě a obdodí chřipek dělá dokonalý nástroj k posílení imunity. Doplní však i hořčík, železo, zinek, fosfor, draslík nebo vápník.„Kysané zelí a jakákoliv jiná kvašená zelenina obsahuje tzv. probiotické kultury. Tedy se řadí mezi probiotika, látky produkující kyselinu mléčnou, která podporuje vstřebávání vápníku a železa. Obnovují rovněž poškozené tlusté střevo, podporují trávení bílkovin a cukrů a vytvářejí antimikrobiální látky tlumící růst patogenních bakterií,“

537,00 Kč
Bez DPH
Barevné možnosti
Počet
Skladem

Kvašák

Užívá se ke kvašení zeleniny. Nakrouháte půlku hlávky zelí, přidáte špetku kmínu jednu cibuli a 1,5 polévkové lžíce nejlépe mořské soli. Promícháte a po 30 minutách až zelí pustí šťávu vložíte do kvašáku a necháte v pokojové teplotě. Po týdnu je proces kvašení ukončen a může se surovina konzumovat nebo přendat do zavařovacích lahvích.

V procesu vznikají bakterie mléčného kvašení. Produkt je prospěšný pro zažívání a pro některé ekzémy a pro posílení imunity vůbec. Firma KERAT – KERAMIKA Josef a Petr Štěpánek Vám přeje mnoho příjemných chvilek s našimi výrobky.

www.kerat.cz

www.keramikashop.cz

www.facebook.com/keramika.kerat

Jeho účinky jsou nekonečné:

– Podporuje prevenci aktuálních nachlazení

– Působí proti onemocnění trávicího traktu a různým formám zhoubných onemocnění, degenerativnímu onemocnění mozku

– Snižuje krevní tlak

– Podporuje plodnost

– Působí preventivně proti zácpě

– Snižuje pravděpodobnost onemocnění močových cest a gynekologických problémů

– Podporuje detoxikaci těla a krvetvorbu

Návod samozřejmě je součástí výrobku.

294